Manavgat Orman Yangını : Antalya Manavgat'ta orman yangını - Memurlar.Net : Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı.

Manavgat Orman Yangını : Antalya Manavgat'ta orman yangını - Memurlar.Net : Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı.. Antalya'nın manavgat ilçesinde başlayan orman yangını söndürülmeye çalışıyor. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alındı. Havadan ve karadan müdahalenin sürdüğü yangın bölgesinde alevler, yerleşim yerleri ve tarım alanlarına da sıçradı. Henüz sebebi bilinmeyen yangın büyüyerek hızla yayıldı. Gi̇ri̇ş 10.09.2020 00:48 güncelleme 10.09.2020 00:48.

Manavgat' ta aynı saatlerde 4 ayrı noktada orman yangını çıktı. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangın kontrol altına alındı. Yaklaşık 2 saatlik çalışma sonucu kontrol altına alınan yangında soğutma çalışmaları başlatıldı.manavgat kaymakamı emir osman bulgurlu. Orman işçileri, köylüler ve jandarma yangının söndürülmesi için büyük çaba harcıyor. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını tamamen kontrol altına alındı.

Manavgat'ta orman yangını - İlçeler - Antalya Haberleri
Manavgat'ta orman yangını - İlçeler - Antalya Haberleri from www.akdenizmanset.com.tr
Kısa sürede söndürülen yangında 1 hektar orman alanı zarar gördü. Antalya'nın manavgat ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıkarken, havadan ve karadan söndürme çalışması başlatıldı. Havadan ve karadan müdahalenin sürdüğü yangın bölgesinde alevler, yerleşim yerleri ve tarım alanlarına da sıçradı. Gi̇ri̇ş 10.09.2020 00:48 güncelleme 10.09.2020 00:48. Henüz sebebi bilinmeyen yangın büyüyerek hızla yayıldı. Ormanlık alanda çıkan yangın, poyrazın etkisiyle hızla yayıldı. Manavgat' ta aynı saatlerde 4 ayrı noktada orman yangını çıktı. Manavgat'a bağlı yaylaalan mahallesi'nde saat 04.00 sıralarında yerleşim yeri yakınında orman yangını çıktı.

.ayrı yangından üçü büyümeden söndürülürken, oymapınar mahallesinde çıkan orman yangınında 0.5 hektar ormanlık alan yandı.

Kısa sürede söndürülen yangında 1 hektar orman alanı zarar gördü. Orman işçileri, köylüler ve jandarma yangının söndürülmesi için büyük çaba harcıyor. Köylüler de manavgat orman yangının söndürülmesine destek oluyor. Bağlı yaylaalan mahallesi'nde saat 04.00 sıralarında yerleşim yeri yakınında orman yangını çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangında 500 metrekare orman, bin 500 metrekare sazlık alan zarar gördü.orman ve belediye ekiplerinin müdahalesi sonucunda. Havadan ve karadan müdahalenin sürdüğü yangın bölgesinde alevler, yerleşim yerleri ve tarım alanlarına da sıçradı. Gi̇ri̇ş 10.09.2020 00:48 güncelleme 10.09.2020 00:48. Saat 14:30 sıralarında kadılar mahallesi'nde henüz belirlenemeyen bir sebepten çıkan orman yanını devam ediyor. Manavgat'a bağlı yaylaalan mahallesi'nde saat 04.00 sıralarında yerleşim yeri yakınında orman yangını çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı. Yerleşim birimlerine kadar yaklaşan orman yangını, sabah saatlerinde kontrol altına alındı. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını tamamen kontrol altına alındı. Antalya'nın manavgat ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangının söndürülmesi için ekipler müdahaleye başladı.

Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangında 500 metrekare orman, bin 500 metrekare sazlık alan zarar gördü. Şehirdeki binalara sıçrayan yangına müdahale edilmesi için çevre illerden de destek ekipleri gönderildi. Antalya'nın manavgat ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangının söndürülmesi için ekipler müdahaleye başladı. 06.11.2020 18:03 | son güncelleme: Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangına çok sayıda itfaiye ve arazöz ile müdahale ediliyor.

Manavgat'ta orman yangını - Son Dakika Haberler
Manavgat'ta orman yangını - Son Dakika Haberler from iasbh.tmgrup.com.tr
Kısa sürede söndürülen yangında 1 hektar orman alanı zarar gördü. Henüz sebebi bilinmeyen yangın büyüyerek hızla yayıldı. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangın kontrol altına alındı. Havadan ve karadan müdahalenin sürdüğü yangın bölgesinde alevler, yerleşim yerleri ve tarım alanlarına da sıçradı. .ayrı yangından üçü büyümeden söndürülürken, oymapınar mahallesinde çıkan orman yangınında 0.5 hektar ormanlık alan yandı. Manavgat'a bağlı yaylaalan mahallesi'nde saat 04.00 sıralarında yerleşim yeri yakınında orman yangını çıktı. 1,5 saatlik çalışma sonucu kontrol altına alınan yangında 1,5 hektarlık alanın zarar gördü. Antalya son dakika haberleri :

Havadan ve karadan müdahalenin sürdüğü yangın bölgesinde alevler, yerleşim yerleri ve tarım alanlarına da sıçradı.

Antalya'nın manavgat ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıkarken, havadan ve karadan söndürme çalışması başlatıldı. Yangına havadan ve karadan müdahale edilmektedir. Manavgat'a bağlı yaylaalan mahallesi'nde saat 04.00 sıralarında yerleşim yeri yakınında orman yangını çıktı. Henüz sebebi bilinmeyen yangın büyüyerek hızla yayıldı. 06.11.2020 18:03 | son güncelleme: Kısa sürede söndürülen yangında 1 hektar orman alanı zarar gördü. Şehirdeki binalara sıçrayan yangına müdahale edilmesi için çevre illerden de destek ekipleri gönderildi. Manavgat' ta aynı saatlerde 4 ayrı noktada orman yangını çıktı. Gi̇ri̇ş 10.09.2020 00:48 güncelleme 10.09.2020 00:48. Orman işçileri, köylüler ve jandarma yangının söndürülmesi için büyük çaba harcıyor. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı. Yangına antalya ve çevre ilçelerden sevk edilen arazöz, itfaiye araçları ve çok sayıda orman işçisiyle müdahale edildi. Havadan ve karadan müdahalenin sürdüğü yangın bölgesinde alevler, yerleşim yerleri ve tarım alanlarına da sıçradı.

1,5 saatlik çalışma sonucu kontrol altına alınan yangında 1,5 hektarlık alanın zarar gördü. Henüz sebebi bilinmeyen yangın büyüyerek hızla yayıldı. Yaklaşık 2 saatlik çalışma sonucu kontrol altına alınan yangında soğutma çalışmaları başlatıldı.manavgat kaymakamı emir osman bulgurlu. Şehirdeki binalara sıçrayan yangına müdahale edilmesi için çevre illerden de destek ekipleri gönderildi. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını havadan ve karadan yapılan müdahaleyle kontrol altına alındı.

Manavgat'ta orman yangını
Manavgat'ta orman yangını from cdnuploads.aa.com.tr
Antalya'nın manavgat ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıkarken, havadan ve karadan söndürme çalışması başlatıldı. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangında 500 metrekare orman, bin 500 metrekare sazlık alan zarar gördü.orman ve belediye ekiplerinin müdahalesi sonucunda. Yerleşim birimlerine kadar yaklaşan orman yangını, sabah saatlerinde kontrol altına alındı. Manavgat' ta aynı saatlerde 4 ayrı noktada orman yangını çıktı. Antalya son dakika haberleri : Antalya'nın manavgat ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangının söndürülmesi için ekipler müdahaleye başladı. 06.11.2020 18:03 | son güncelleme: Kısa sürede söndürülen yangında 1 hektar orman alanı zarar gördü.

1,5 saatlik çalışma sonucu kontrol altına alınan yangında 1,5 hektarlık alanın zarar gördü.

06.11.2020 18:03 | son güncelleme: 28 temmuz 2021 çarşamba 12:41. Orman işçileri, köylüler ve jandarma yangının söndürülmesi için büyük çaba harcıyor. 1,5 saatlik çalışma sonucu kontrol altına alınan yangında 1,5 hektarlık alanın zarar gördü. Yerleşim birimlerine kadar yaklaşan orman yangını, sabah saatlerinde kontrol altına alındı. Yangına havadan ve karadan müdahale edilmektedir. .ayrı yangından üçü büyümeden söndürülürken, oymapınar mahallesinde çıkan orman yangınında 0.5 hektar ormanlık alan yandı. Gi̇ri̇ş 10.09.2020 00:48 güncelleme 10.09.2020 00:48. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangında 500 metrekare orman, bin 500 metrekare sazlık alan zarar gördü.orman ve belediye ekiplerinin müdahalesi sonucunda. Antalya'nın manavgat ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıkarken, havadan ve karadan söndürme çalışması başlatıldı. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangına çok sayıda itfaiye ve arazöz ile müdahale ediliyor. Bağlı yaylaalan mahallesi'nde saat 04.00 sıralarında yerleşim yeri yakınında orman yangını çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı.

Posting Komentar

0 Komentar